Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Sony bene upgrade Android 5.0 Lollipop smartphone-te Xperia Z3 dhe Z3 Compact! Versioni i ri i Android, Lollipop 5.0, duket se ka infektuar edhe kompaninë Sony. Dhe kështu