Etiketë: Android 6

Android Marshmallow 6.0 fillon upgrade 5 Tetor!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Android Marshmallow 6.0 fillon upgrade 5 Tetor! Siaps diagramës së kompanisë celulare Telus nga Kanadaja modelet Nexus 5 dhe Nexus 6 do të fillojnë upgrade në Android 6.0
Read More