Etiketë: android

Chrome OS dhe Android bashkohen në 2017


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Chrome OS dhe Android bashkohen në 2017. Chrome OS është një sistem operativ shumë i thjesht i cili gjithashtu është shumë i lehtë në përdorim dhe kjo është
Read More

Android Marshmallow 6.0 fillon upgrade 5 Tetor!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Android Marshmallow 6.0 fillon upgrade 5 Tetor! Siaps diagramës së kompanisë celulare Telus nga Kanadaja modelet Nexus 5 dhe Nexus 6 do të fillojnë upgrade në Android 6.0
Read More

Të rejat nga HTC One A9 dhe foto!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Të rejat nga HTC One A9 dhe foto! Të Martën e ardhshme do të jetë dita e prezantimeve pasi bashkë me Google që do prezantojë smartfonin e saj
Read More

Samsung Galaxy S5 Active karakteristikat dhe cmimi


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Modeli i ri Samsung Galaxy S5 Active në rrënjë është modeli Samsung Galaxy S5, por modeli Active vjen qëndrueshmëri më të përforcuar për përdoruesit me kërkesa të
Read More

Cfare eshte Android?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Besoj se tashmë fjala Android është shumë e njohur, por çfarë është Android? Faktikisht Android është një sistem operativ me anë të të cilit funksionojnë
Read More

KitKat sistemi i ri operativ per vitin 2014


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Shefi ekzekutiv i Andriod, Sunder Pichai, njoftoi me krenari se vitin e ardhshëm, 2014, sistemi operativ i telefonave smartphone (inteligjent) që funksionojnë
Read More