Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Falë teknologjisë duket se profesorët do ta kenë shumë herë më të lehtë punën. Tani një aplikacion i ri kompjuterik do të mund të kontrolloi dhe të vendosi