Etiketë: blogspot

Vodafone Albania zhbllokon blogspot.com


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Vodafone Albania zhbllokon blogspot.com Siç mund të keni lexuar edhe artikullin Skandal: Vodafone bllokon blogspot.com stafi i Tech-Al me kompania Vodafone Albania. Pasi u kontrollua edhe nga teknikët
Read More

Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com Shqipëria në epoken dixhitale, është normale të mos jetë mjaft e përgatitur sepse nuk i ka mundësitë teknologjike dhe ekonomike për të qënë
Read More