Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Shkencëtarët e Institutit Fraunhofer do të prezantojnë në CeBIT 2013, 5-9 Mars,aplikacionin ShareKey për smartphone me të cilin përdoruesi mund të kyç dhe të ç’kyç: dyert e makinës,