Etiketë: cmimi smartphone

Microsoft Lumia 650 çmimi!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Microsoft Lumia 650 çmimi! Smartfoni i ri i Microsoft, Lumia 650, është një smartfon që futet në kategorinë e mesme, model që Micarosoft do ta prezantojë së shpejti
Read More

Celulari më i lirë Lumia 550!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Celulari më i lirë Lumia 550! A keni kërkuar një smartfon ekonomik por që të jetë gjithashtu smartfon i mirë? Microsoft jua mundëson këtë duke prezantuar celularin më
Read More

OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë! Ndoshta nuk ka mundur akoma për të gjetur mënyrën e duhur për të hedhur në treg smartfonat dhe të pranoi që
Read More

Samsung Galaxy J2 me ekran 4.7 inç


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy J2 me ekran 4.7 inç Kolosi i teknologjisë Samsung njoftoi në mënyrë zyrtare daljen e modelit të ri të familjes Galaxy, Galaxy J2. Modeli i ri
Read More

Telefoni me i lire smartfon 4G


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Telefoni me i lire smartfon 4G Celulari YU, i cili i përketë kompanisë Micromax, njoftoi për nxjerrjen e celularit smartfon më ekonomik deri në këto momente, modeli YU
Read More

Telefoni me i forte Samsung, Galaxy Xcover 3 dhe cmimi!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Telefoni me i forte Samsung, Galaxy Xcover 3 dhe cmimi! Po kërkoni për një smartphone të mirë, të bukur dhe në të njëjtën kohë të jetë shumë rezistent? Samsung
Read More

Sa kushton Samsung Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Sa kushton Samsung Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge? Dëgjuam shumë, lexuam shumë dhe pamë në lidhje me telefonat e rinj të gjigantit korean Samsung, atë të Galagy
Read More

Samsung Galaxy S5 Active karakteristikat dhe cmimi


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Modeli i ri Samsung Galaxy S5 Active në rrënjë është modeli Samsung Galaxy S5, por modeli Active vjen qëndrueshmëri më të përforcuar për përdoruesit me kërkesa të
Read More