Etiketë: ekran i palosshem

LG Display Rrollable: Ekrani që mbështillet si gazetë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
LG Display Rrollable: Ekrani që mbështillet si gazetë! CES 2016 hap dyert e saj edhe për këtë vit në të famshmin Las Vegas. Prodhuesit përgatiten që të shfaqin
Read More

LG dhe Samsung vijnë me ekrane të palosshëm!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
LG dhe Samsung vijnë me ekrane të palosshëm! Deri më sot aparati më i përafërt me ekran të palosur ishte Galaxy S6 Edge, ku ekrani i të cilit
Read More