Etiketë: FaceBook

Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger! Facebook filloi të testoi diçka që e kemi mësuar nga i njohuri Snapchat, dërgimin e mesazheve jetëshkurtër të cilët fshihen automatikisht
Read More

Pasojat negative te Facebook!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pasojat negative te Facebook! Shumica e atyre që kanë një smartfon e kanë si zakon që të kontrollojnë llogaritë e tyre në rrjetet sociale si Facebook dhe Twitter.
Read More

Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen! Rrjeti social Facebook ndodhet nën presion, për shkak të fajësimeve për nxitje të urrejtjes. Ndërkohë ka nisur edhe një proces
Read More

Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon? Facebook  iu përgjigj më në fund kërkesave të përdoruesve duke shtuar të shumë kërkuarin “Dislike button” (butonin nuk e pëlqej), pasi butoni
Read More

Google, Microsoft dhe Facebook bashkunojne per hacker program Hackerone


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Google, Microsoft dhe Facebook bashkunojne per hacker program Hackerone Gjigantët e interneti Google, Microsoft dhe Facebook bashkojnë fuqitë e tyre. Por përse? Për një përpjekje për të siguruar qeverisjen
Read More

Aplikacionet e Facebook: Mësoni sa të rrezikshme janë


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Mësoni rreziqet para se të lidheni në llogarinë e Facebook-ut tuaj nëpërmjet një faqe tjetër apo duke përdorur një aplikacion. Nëse e keni vënë re kohet e fundit
Read More

Facebook infektohet nga hashtag i Twitter-it


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Me sa duket dhe rrjeti social i njohur Facebook është infektuar nga hashtag që përdor dhe rrjeti social i famshmi Twitter. Sipas Wall Street Journal, Facebook po përgatitet të
Read More

Facebook ndryshon, i jep më shumë rendësi telefonave


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Në një konferencë speciale, të Enjten, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, prezantoi strukturën e re që do të ketë rrjedha e informacionit (newsfeed) në rrjetin shoqërorë e cila
Read More

Appel qendër sulmi nga Hacker


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pas sulmeve të hackerave muaj e kaluar që pësoj rrejti shoqërorë me i madhi FaceBook duket se shënjestra e radhës u bë kompania e famshme Appel. Lajmi u
Read More

FaceBook behe qendër sulmi nga Hacker kinezë


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Rrjeti me i madh shoqërorë FaceBook është bërë qendër sulmi të hackerve kinezë. FaceBook deklaroi se muaj e kaluar ishte bërë shënjestër e hackerave shumica e të cilëve është
Read More