Etiketë: Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 informacione për portë USB Type-C!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 informacione për portë  USB Type-C! Këtë vit filluam të shikojmë smartfonat e parë me teknologjinë USB Type-C (siç janë modeli Nexus, modeli OnePlus 2, modeli
Read More

Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione! Për një gjashtëmujorësh nga tani presim që të shikojmë prezantimin zyrtarë të Samsung Galaxy S7, i cili sipas informacioneve
Read More

Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme? Duam gati dhe gjysëm viti deri në njoftimin zyrtar të smartfonit të ri Samsung Galaxy S7, por kohët
Read More