Etiketë: Galaxy

Samsung Galaxy S7 informacione për portë USB Type-C!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 informacione për portë  USB Type-C! Këtë vit filluam të shikojmë smartfonat e parë me teknologjinë USB Type-C (siç janë modeli Nexus, modeli OnePlus 2, modeli
Read More

Samsung Galaxy Note 5 në Janar vjen në Evropë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy Note 5 në Janar vjen në Evropë! Gjatë prezantimit të Galaxy Note 5 shumë u shkurajuan pasi koreani Samsung donte që fillimisht të përqendrohej në tregun
Read More

Çmimi i Nexus 6P | Çmimi i Nexus 5X


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Çmimi i Nexus 6P | Çmimi i Nexus 5X Smartfonat e rinj Nexus tashmë janë publikuar, këtë vitë dy modele nga prodhues të ndryshëm. Modeli Nexus 5X vjen
Read More

Samsung Galaxy S7 prezantim në Janar?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 prezantim në Janar? Samsung Galaxy S7 ka filluar të na çorientojë me zhvillimet e ditëve të fundit, diçka që nuk është e zakonshme për një
Read More

Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione! Për një gjashtëmujorësh nga tani presim që të shikojmë prezantimin zyrtarë të Samsung Galaxy S7, i cili sipas informacioneve
Read More

Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme? Duam gati dhe gjysëm viti deri në njoftimin zyrtar të smartfonit të ri Samsung Galaxy S7, por kohët
Read More

Samsung Galaxy J2 me ekran 4.7 inç


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy J2 me ekran 4.7 inç Kolosi i teknologjisë Samsung njoftoi në mënyrë zyrtare daljen e modelit të ri të familjes Galaxy, Galaxy J2. Modeli i ri
Read More

Telefoni me i forte Samsung, Galaxy Xcover 3 dhe cmimi!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Telefoni me i forte Samsung, Galaxy Xcover 3 dhe cmimi! Po kërkoni për një smartphone të mirë, të bukur dhe në të njëjtën kohë të jetë shumë rezistent? Samsung
Read More

Samsung Galaxy S5 Active karakteristikat dhe cmimi


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Modeli i ri Samsung Galaxy S5 Active në rrënjë është modeli Samsung Galaxy S5, por modeli Active vjen qëndrueshmëri më të përforcuar për përdoruesit me kërkesa të
Read More