Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Motori rus i kërkimit yandex.ru është korresponondues i google në vendet rusisht folëse dhe jo vetëm. Një nga shërbimet që ofron është Yandex Maps, që është korrespondues i Google