Etiketë: hacker

Google, Microsoft dhe Facebook bashkunojne per hacker program Hackerone


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Google, Microsoft dhe Facebook bashkunojne per hacker program Hackerone Gjigantët e interneti Google, Microsoft dhe Facebook bashkojnë fuqitë e tyre. Por përse? Për një përpjekje për të siguruar qeverisjen
Read More

Adobe sulmohet nga Hacker-at


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Ky lajm është bërë publik nga vetë blogu zyrtar i Adobe mbrëmjen e djeshme, ky thuhej se ishin bërë shënjestër e hackerve profesionistë. Megjithëse kompania u njoftua më 17
Read More

Appel qendër sulmi nga Hacker


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pas sulmeve të hackerave muaj e kaluar që pësoj rrejti shoqërorë me i madhi FaceBook duket se shënjestra e radhës u bë kompania e famshme Appel. Lajmi u
Read More