Etiketë: Hakerat

Hakerat shqiptar sulmuan faqet serbe


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Hakerat shqiptar sulmuan faqet serbe duke ja arritu të thyejnë shumë prej tyre. Dhe një ndërfaqet e sulmuara ishte dhe ajo e SUS (Unioni të Studentve të Serbisë
Read More