Etiketë: HTC One

Të rejat nga HTC One A9 dhe foto!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Të rejat nga HTC One A9 dhe foto! Të Martën e ardhshme do të jetë dita e prezantimeve pasi bashkë me Google që do prezantojë smartfonin e saj
Read More

Top 10 telefonat me te mire te javes!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Top 10 telefonat me te mire te javes! Telefoni inteligjent ose telefoni i zgjuar si mund të quhet ndryshe i kompanisë koreane Samsung, Galaxy S6 është në mënyrë
Read More

Karakteristikat e modelit te ri HTC One M8


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Për modelin e ri të HTC-s, HTC One M8, qarkullojnë shumë thashetheme, por më në fund erdhi momenti për të mësuar diçka nga burime zyrtare. Sipas faqes së
Read More

HTC One me nje version te argjendte?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 5S zbuloi këtë javë se, me modelin e ri, do të kishte edhe një version të argjendtë. Por gjithsesi, me sa duket, kompania amerikane duket se nuk
Read More