Etiketë: iPad Air

Tableti më i mirë i Apple!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Tableti më i mirë i Apple! Kohët e fundit hulumtim i kompanisë analitike Localytics tregoi se iPad 2 i Apple është tableti që përdoruesit përdorin më shumë. Dhe
Read More

Top 5 tabletat me te mire!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Me vitin tani që po i afrohet fundit të tij, erdhe edhe momenti për t’i hedhur një sy në aparatet më të mira të viti, prandaj le ta
Read More