Etiketë: iPhone 6S

Apple nxjerr iOS 9.0.2!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Apple nxjerr iOS 9.0.2! Apple lansoi dje iOS 9.0.2, ky është përditësimi i dytë për versionin iOS 9, një javë pas nxjerrjes së iOS 9.0.1 që zgjidhte problemet
Read More

Problemet e iPhone 6S | Problemet e iPhone 6S Plus.


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Problemet e iPhone 6S | Problemet e iPhone 6S Plus. Apple duket se e kaloi problemin e bendgate duke përdorur alumin Series 700 më të fortë, por duket
Read More

iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz Modeli i ri iPhone 6S ndër vendeve të tjera do qarkullojë edhe në Kinë të premten e ardhshme më 25 Shtator
Read More

iPhone 6S: asnjë problem me screen protectors në 3D Touch!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6S: asnjë problem me screen protectors në 3D Touch! Të rejat e fundit nga iPhone 6S janë të kënaqëshme! Një nga karakteristikat e veçanta të modeleve të
Read More

iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos Gjatë prezantimit zyrtar të modeleve të reja të iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus, Apple midis karakteristikave njoftoi
Read More