Etiketë: iPhone 7

Modeli i ri iPhone 7 me kamera 3D?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Siç e dimë tashmë modeli i ri iPhone 7 do të qarkullojë në vjeshtë. Megjithatë thashethemet për të dhënat teknike të iPhone 7 nuk kanë të mbaruar. Në
Read More

iPhone 7 vijnë me chips Intel?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 7 vijnë me chips Intel? Për procesorët e këtij viti Apple është mbështetur në Samsung dhe TSMC, per sipas informacioneve Intel po përgatit intensivisht një system-on-chip (SoC)
Read More

iPhone 7 do të ketë procesor A10 nga TSMC!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 7 do të ketë procesor A10 nga TSMC! Pa u marrë akoma dërgesat e para të iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus që Apple njoftoi javën e
Read More