Etiketë: iPhone

Modeli i ri iPhone 7 me kamera 3D?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Siç e dimë tashmë modeli i ri iPhone 7 do të qarkullojë në vjeshtë. Megjithatë thashethemet për të dhënat teknike të iPhone 7 nuk kanë të mbaruar. Në
Read More

iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz Modeli i ri iPhone 6S ndër vendeve të tjera do qarkullojë edhe në Kinë të premten e ardhshme më 25 Shtator
Read More

iPhone 6S: asnjë problem me screen protectors në 3D Touch!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6S: asnjë problem me screen protectors në 3D Touch! Të rejat e fundit nga iPhone 6S janë të kënaqëshme! Një nga karakteristikat e veçanta të modeleve të
Read More

iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos Gjatë prezantimit zyrtar të modeleve të reja të iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus, Apple midis karakteristikave njoftoi
Read More

iOS 7: Premier me murmuritje, probleme dhe boshlleqe ne siguri


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iOS 7: Premier me murmuritje, probleme dhe boshlleqe ne siguri Pa filluar mirë-mirë qarkullimin versioni i ardhshëm i sistemit operativ të Apple, janë regjistruar dhjetar ankesa nga përdoruesit,
Read More

Telefoni celular më i vogli në botë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Aparati celular “Liliput” me ekran OLED ka një peshë “të papërfillshme”. Mundet që me shikimin e parë të ju duket si një lodër, sipas kompanisë prodhuese Eibitto, por
Read More

iPhone behet ceshtje sherri


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone bëhet çështje sherri në USA. Më 28 dhjetor gjatë një koncerti Kenneth Sxhmidgall iu vodh telefoni i tij model iPhone. Pasi provoj disa here radhazi duke telefonuar
Read More

iPhone behet shkak vdekje


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone bëhet shkak vdekje ku një 25vjeçare goditi me makinë një 17vjeçar shokun e vet dhe u largua si një zonjë, ngjarja ndodhi në Bronx të New York.
Read More