Etiketë: kuriozitet

Selfie-t më vdekjeprurëse sesa peshkaqenët!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Selfie-t më vdekjeprurëse sesa peshkaqenët! Mund t’iu dëgjohet qesharake, por nga sa duket është një realitet i hidhur pasi mania e fotove selfie u bën shkak për vdekjen
Read More

Nokia: Mbani shënim datën 22 Tetor 2013


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Fotoja që shikoni në të majtë të artikullit është bërë epiqendra e thashethemeve dhe i bisedimeve në rrjetë, për sa u përket faqeve të teknologjisë. Më këtë foto
Read More