Kategori: Kuriozitete

Indi: Policia krijon «No Selfie Zones»


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Indi: Policia krijon «No Selfie Zones» ose si mund të përkthehet në shqip “Zonë që ndalohet vetë fotografimi”, duket interesante apo jo? Por ç’është e vërtet selfiet kanë
Read More

Çfarë është një Hoverboard?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Çfarë është Hoverboards? Shumë prej jush mund të kenë dëgjuar për Hoverboards në filmat fantastiko-shkencorë të viteve ’80 – ’90. Koncepti i atyre viteve për ato ishte një
Read More

Pasojat negative te Facebook!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pasojat negative te Facebook! Shumica e atyre që kanë një smartfon e kanë si zakon që të kontrollojnë llogaritë e tyre në rrjetet sociale si Facebook dhe Twitter.
Read More

Tableti më i mirë i Apple!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Tableti më i mirë i Apple! Kohët e fundit hulumtim i kompanisë analitike Localytics tregoi se iPad 2 i Apple është tableti që përdoruesit përdorin më shumë. Dhe
Read More

LG G4 smartfoni i dytë me kamerën më të mirë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
LG G4 smartfoni i dytë me kamerën më të mirë! Zgjedhja e një smartfoni varet shumë nga kamera që ka, nga momenti që celulari ka zëvendësuar aparatin fotografik,
Read More

Selfie-t më vdekjeprurëse sesa peshkaqenët!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Selfie-t më vdekjeprurëse sesa peshkaqenët! Mund t’iu dëgjohet qesharake, por nga sa duket është një realitet i hidhur pasi mania e fotove selfie u bën shkak për vdekjen
Read More

Efekti i Google në mendjen tonë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Efekti i Google në mendjen tonë! “Google Effect”, kështu quhet efekti që ka në memorien tonë mundësia që të gjejmë informacione në rrjet (internet), dhe kjo është kaq
Read More

Galaxy S6 thyen rekord porosish!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Galaxy S6 thyen rekord porosish! Nuk kanë kaluar as 2 javë nga momenti që Samsung ka publikuar modelet e rinj të celularëve te familjes Galaxy, Galaxy S6 dhe
Read More