Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Agjencia amerikane e Sigurisë Kombëtare, NSA, publikoi një opinion gjykate të vitit 2011 që e quan të paligjshme mbledhjen e 56 mijë email-ave dhe komunikimeve të tjera elektronike