Etiketë: Nokia

Nokia jep informacione te reja per 22 Tetorin


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Zhvillime të reja vijnë për sa  përket të shumë përfolurës dhe agonisë së 22 tetorit që ka deklaruar kompania Nokia. Më në fund Nokia vendosi që të jap
Read More

Te rejat e fundit per modelin e ri Nokia Lumia 1520


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pas shumë thashethemesh, shumë bisedash dhe pritshmërie të madhe, dhe jemi akoma në fillim, një publikim vjen nëpërmjet rrjetit social Twitter sa për të shuar pak atë zjarrin brenda
Read More

Nokia: Mbani shënim datën 22 Tetor 2013


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Fotoja që shikoni në të majtë të artikullit është bërë epiqendra e thashethemeve dhe i bisedimeve në rrjetë, për sa u përket faqeve të teknologjisë. Më këtë foto
Read More

Nokia modeli i ri Nokia Lumia 520 dhe çmimi i tij


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Në ekspozitën World Congress (MWC) javën e kaluar kompania Nokia zbuloj modelin e saj të ri Nokia Lumia 520 që do të jetë me OS WIndows Phone 8.
Read More