Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Sistemi operativ Microsoft  Windows i lëshuar që nga viti 1985 është një nga sistem kompjuterike më të përdorura në të gjithë botën dhe përllogaritet që në vitin 2004