Etiketë: rrjet social

Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger! Facebook filloi të testoi diçka që e kemi mësuar nga i njohuri Snapchat, dërgimin e mesazheve jetëshkurtër të cilët fshihen automatikisht
Read More

Justin Bieber 1.1 milion dollare per rrjet social


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pavarësisht nëse na pëlqen apo nuk na pëlqen, tani nuk ka asnjë dyshim se përdoruesit e rrjeteve sociale simpatizojnë Justin Bieber. Ai është një nga njerëzit më të ndjekur
Read More

Facebook infektohet nga hashtag i Twitter-it


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Me sa duket dhe rrjeti social i njohur Facebook është infektuar nga hashtag që përdor dhe rrjeti social i famshmi Twitter. Sipas Wall Street Journal, Facebook po përgatitet të
Read More