Etiketë: rrjetet sociale

Pasojat negative te Facebook!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pasojat negative te Facebook! Shumica e atyre që kanë një smartfon e kanë si zakon që të kontrollojnë llogaritë e tyre në rrjetet sociale si Facebook dhe Twitter.
Read More

Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen! Rrjeti social Facebook ndodhet nën presion, për shkak të fajësimeve për nxitje të urrejtjes. Ndërkohë ka nisur edhe një proces
Read More

Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon? Facebook  iu përgjigj më në fund kërkesave të përdoruesve duke shtuar të shumë kërkuarin “Dislike button” (butonin nuk e pëlqej), pasi butoni
Read More