Etiketë: Rusi

Telefoni inteligjent YotaPhone (video)


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Për Austrinë, Francën, Gjermaninë dhe Spanjën duket se muaj dhjetor do të jetë një muaj me ngjarje mbresëlënëse për sa i përket teknologjisë. Dhe për të qenë mëtë
Read More

Rritet mashtrimi në lidhje me kartat e kreditit


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Duket se mashtrimet me kartat e kreditit janë rritur ndjeshëm. Sipas një raporti nga BBC tregon se pas një studimi tregon se pesë vende Evropiane raportojnë një rritje
Read More