Kategori: SEO

Si te shtoni faqen tuaj ne Google


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Si te shtoni faqen tuaj ne Google Pasi keni blerë tashmë një domain dhe e keni hapur si faqe një hapë shumë të rëndësishëm që duhet të bëni
Read More

Përzgjedhja e titullit të duhur TITLE


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Shumica e autorëve të shkrimeve të artikujve në web pohojnë se kriteri më i rëndësishëm për një klasifikim sa më të mirë të një faqe nga motorët e
Read More

SEO cfare eshte, si funksionon


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
SEO çfarë është dhe si funksionon!Në këtë artikull do shpjegojmë se çfarë është SEO, rendësin e SEO. SEO vjen nga shkronjat e para të fjalëve angleze Search Engine Optimezation
Read More

Përdorimi i META tags


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
<META> tags është drejtuesi i (tags) i gjuhës  HTML të cilat kanë material informues në lidhje me faqen në të cilat janë vendosur. Ka shumë lloj <META> tags
Read More

Përzgjedhja e fjalë-kyçeve të duhura


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Motorët e Kërkimit mund të quhen edhe “Mjete të Kërkimit Verbal” sepse duke futur në të një sërë fjalësh, na japin përfundimin e faqeve të internetit të cilat
Read More

Google ndryshonë algoritmi -Janar 2013


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Hyrja e vitit të ri ishte i pa kënaqur për disa dhe i kënaqshëm për disa, meqenëse me sa duket dhe Google ka bërë disa ndryshime në algoritmin
Read More

Duke perdorur nofollow dhe dofollow kur bejme SEO


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Ndoshta keni dëgjuar për Linkbuilding drejtë faqes sonë, por duhet të dini se nuk kanë të njëjtën vlerë të gjitha linket. Si përgjigje Google ka prezantuar disa vite
Read More

Cfare eshte Link Building?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Link Building ose LinkBuilding është  krijimi dhe shpërndarja e lidhjeve URL të një siti në internet. Është një hapë i rëndësishëm për sa i përket SEO, pasi motorët
Read More