Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
The Washington Post, rrjeti CNN dhe revista Time nen sulmin kibernetike  Sirian Duket se hacker-at Sirian kanë vënë në shënjestër tre mediat më të mëdha amerikane, The Washington