Etiketë: smartphone

OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë! Ndoshta nuk ka mundur akoma për të gjetur mënyrën e duhur për të hedhur në treg smartfonat dhe të pranoi që
Read More

Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione! Për një gjashtëmujorësh nga tani presim që të shikojmë prezantimin zyrtarë të Samsung Galaxy S7, i cili sipas informacioneve
Read More

Të rejat nga HTC One A9 dhe foto!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Të rejat nga HTC One A9 dhe foto! Të Martën e ardhshme do të jetë dita e prezantimeve pasi bashkë me Google që do prezantojë smartfonin e saj
Read More

Lenovo Lemon X, i modeluar nga Motorola?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Lenovo Lemon X, i modeluar nga Motorola? Lenovo pas blerjes së Motorola Mobility ka deklaruar se do të “përdori” know-how të Moto-s për disa nga modele të ardhëshëm
Read More

Sony Xperia Z5 James Bond edition!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Sony Xperia Z5 James Bond edition! Vodafone në Angli ka mirëpritur Sony Xperia Z5 me versionin e përzgjedhur James Bond me një bashkëpunim ekskluziv me kompaninë Sony. Të
Read More

Efekti i Google në mendjen tonë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Efekti i Google në mendjen tonë! “Google Effect”, kështu quhet efekti që ka në memorien tonë mundësia që të gjejmë informacione në rrjet (internet), dhe kjo është kaq
Read More

Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme? Duam gati dhe gjysëm viti deri në njoftimin zyrtar të smartfonit të ri Samsung Galaxy S7, por kohët
Read More

Telefoni me i lire smartfon 4G


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Telefoni me i lire smartfon 4G Celulari YU, i cili i përketë kompanisë Micromax, njoftoi për nxjerrjen e celularit smartfon më ekonomik deri në këto momente, modeli YU
Read More