Kategori: Smartphone

Microsoft Lumia 650 çmimi!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Microsoft Lumia 650 çmimi! Smartfoni i ri i Microsoft, Lumia 650, është një smartfon që futet në kategorinë e mesme, model që Micarosoft do ta prezantojë së shpejti
Read More

VAIO pas Android përgatit edhe Windows 10!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
VAIO pas Android përgatit edhe Windows 10! VAIO i përkiste dikur Sony-it dhe aktiviteti i saj ishte në veçanti në fushën e kompjuterave. Por në muajin Mars Japan
Read More

Samsung Galaxy Note 5 në Janar vjen në Evropë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy Note 5 në Janar vjen në Evropë! Gjatë prezantimit të Galaxy Note 5 shumë u shkurajuan pasi koreani Samsung donte që fillimisht të përqendrohej në tregun
Read More

Celulari më i lirë Lumia 550!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Celulari më i lirë Lumia 550! A keni kërkuar një smartfon ekonomik por që të jetë gjithashtu smartfon i mirë? Microsoft jua mundëson këtë duke prezantuar celularin më
Read More

OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
OnePlus Mini çmimi dhe kur do qarkullojë! Ndoshta nuk ka mundur akoma për të gjetur mënyrën e duhur për të hedhur në treg smartfonat dhe të pranoi që
Read More