Etiketë: Snapdragon

Ne treg shumë shpejtë dhe modeli i ri HTC One


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Duke filluar nga java tjetër pritet që të filloi dhe shitja e modelit të ri të telefonit celular HTC One në Evropë, pas kaq shumë vonese. Kompania duket
Read More

Nokia modeli i ri Nokia Lumia 520 dhe çmimi i tij


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Në ekspozitën World Congress (MWC) javën e kaluar kompania Nokia zbuloj modelin e saj të ri Nokia Lumia 520 që do të jetë me OS WIndows Phone 8.
Read More