Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Duke filluar nga java tjetër pritet që të filloi dhe shitja e modelit të ri të telefonit celular HTC One në Evropë, pas kaq shumë vonese. Kompania duket