Etiketë: te rejat Facebook

Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook adopton ide nga Snapchat për Messenger! Facebook filloi të testoi diçka që e kemi mësuar nga i njohuri Snapchat, dërgimin e mesazheve jetëshkurtër të cilët fshihen automatikisht
Read More

Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen! Rrjeti social Facebook ndodhet nën presion, për shkak të fajësimeve për nxitje të urrejtjes. Ndërkohë ka nisur edhe një proces
Read More

Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Facebook aktivizon opsionin dislake; si funksionon? Facebook  iu përgjigj më në fund kërkesave të përdoruesve duke shtuar të shumë kërkuarin “Dislike button” (butonin nuk e pëlqej), pasi butoni
Read More