Etiketë: teknologji e re

Samsung Galaxy S7 informacione për portë USB Type-C!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 informacione për portë  USB Type-C! Këtë vit filluam të shikojmë smartfonat e parë me teknologjinë USB Type-C (siç janë modeli Nexus, modeli OnePlus 2, modeli
Read More

Oppo kunder Apple per Retina Flash


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Oppo kunder Apple per Retina Flash Kompania Apple të Mërkurën e kaluar prezantoi një teknologji të re të cilën e quajti Retina Flash. Retina Flash i përket kamerës
Read More

iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus vijne me Live Photos Gjatë prezantimit zyrtar të modeleve të reja të iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus, Apple midis karakteristikave njoftoi
Read More