Kategori: Telekomunikacion

Si të gjej numrin e telefonit?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Si të gjej numrin e telefonit? Ju ka rastisur që të mos mbani mend numrin e telefonit? Mos u shqetësoni kjo gjë u ndodh edhe atyre personave që
Read More

Kompanitë telefonike përkufizojnë ofertat ndërkombëtare!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Kompanitë telefonike përkufizojnë ofertat ndërkombëtare! Me ardhjen e vjeshtës dhe fillimin e shtatorit të gjithë sa jetojnë në Shqiperi kanë vënë re një ndryshim tepër të madh përsa
Read More

Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com Shqipëria në epoken dixhitale, është normale të mos jetë mjaft e përgatitur sepse nuk i ka mundësitë teknologjike dhe ekonomike për të qënë
Read More