Kategori: Thashetheme

Modeli i ri iPhone 7 me kamera 3D?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Siç e dimë tashmë modeli i ri iPhone 7 do të qarkullojë në vjeshtë. Megjithatë thashethemet për të dhënat teknike të iPhone 7 nuk kanë të mbaruar. Në
Read More

Samsung Galaxy S7 informacione për portë USB Type-C!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 informacione për portë  USB Type-C! Këtë vit filluam të shikojmë smartfonat e parë me teknologjinë USB Type-C (siç janë modeli Nexus, modeli OnePlus 2, modeli
Read More

LG dhe Samsung vijnë me ekrane të palosshëm!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
LG dhe Samsung vijnë me ekrane të palosshëm! Deri më sot aparati më i përafërt me ekran të palosur ishte Galaxy S6 Edge, ku ekrani i të cilit
Read More

Samsung Galaxy S7 prezantim në Janar?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 prezantim në Janar? Samsung Galaxy S7 ka filluar të na çorientojë me zhvillimet e ditëve të fundit, diçka që nuk është e zakonshme për një
Read More

Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 “konfirmihet” se do jenë dy versione! Për një gjashtëmujorësh nga tani presim që të shikojmë prezantimin zyrtarë të Samsung Galaxy S7, i cili sipas informacioneve
Read More

iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 6s ka implementuar procesor dybërthamësh 1.8GHz Modeli i ri iPhone 6S ndër vendeve të tjera do qarkullojë edhe në Kinë të premten e ardhshme më 25 Shtator
Read More

iPhone 7 do të ketë procesor A10 nga TSMC!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone 7 do të ketë procesor A10 nga TSMC! Pa u marrë akoma dërgesat e para të iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus që Apple njoftoi javën e
Read More

Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Samsung Galaxy S7 me dual-camera setup ne pjesen e pasme? Duam gati dhe gjysëm viti deri në njoftimin zyrtar të smartfonit të ri Samsung Galaxy S7, por kohët
Read More

Modeli i ri i iPhone 6 ( video)


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Megjithëse modeli i ri i telefonit inteligjent i kompanisë amerikane të Apple, iPhone 6, do të prezantohet në Shtator, thashethemet duket se kanë pushtuar internetin dhefaqet me lajmet
Read More

255 milion i kushtoi Apple teknologjia e PrimeSense


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
255 milion i kushtoi Apple teknologjia e PrimeSense. Për ata që nuk e njohin ose nuk kanë dëgjuar më parë për PrimeSense, bëhet fjalë për kompaninë izraelite që
Read More