Etiketë: USB 3.0

USB flash drive me e vogla ne bote dhe cmimi saj


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Do të donit një kartë memorie USB për të ruajtur të dhënat tuaja? Çfarë do të thoni për PK K’1? Ndoshta nuk e keni të dëgjuar, por PK
Read More