Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
iPhone bëhet shkak vdekje ku një 25vjeçare goditi me makinë një 17vjeçar shokun e vet dhe u largua si një zonjë, ngjarja ndodhi në Bronx të New York.