Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Motorola Droid Turbo 2 zyrtare: Ekran i pathyeshëm  dhe bateri 48 orëshe! Motorola në bashkëpunim me amerikanen Verizon njoftuan zyrtarisht të riun Droid Turbo 2 i cili do