Etiketë: viruse dhe malware

Kujdes aplikacione të dëmshme për Android!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Kompania e sigurisë Check Point Software Technologies publikoi një raport në të cilin zbulon se aplikacione të dëmshme, shfaqen si apps të ligjshme për aparatet Android kanë infektuar
Read More

MAC rekord infektimi me malware gjatë 2015!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
MAC rekord infektimi me malware gjatë 2015! Kompjuterët MAC në përgjithësi konsiderohen si më pak problematik për malware /virus në krahasim me Windows. Por kjo nuk do të
Read More