Etiketë: Vodafone

Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Skandal: Vodafone Albania bllokon blogspot.com Shqipëria në epoken dixhitale, është normale të mos jetë mjaft e përgatitur sepse nuk i ka mundësitë teknologjike dhe ekonomike për të qënë
Read More

Kompania e telefonise Vodafone ndryshon vlefshmerine


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pothuajse të gjithë abonentët e telefonisë celulare Vodafone kanë marrë një mesazh nga Vodafone se më 1 shtatorë 2013 Vodafone do të bëjë një ndryshim për sa i
Read More