Kategori: Webmaster

Linku i komenteve ne nje dritare te re (zgjidhje)


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Në këtë artikull do të shpjegojmë se si të veproni që linku i autorit të komentit të mos hapet në të njëjtën dritare por të hapet në një
Read More

Cafre eshte Universal Analytics?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Universal Analytics  është një grup i risive teknologjike që të përmirësojë mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave në që përdor Google Analytics. Përditësimi dhe
Read More

Si te shtoni faqen tuaj ne Google


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Si te shtoni faqen tuaj ne Google Pasi keni blerë tashmë një domain dhe e keni hapur si faqe një hapë shumë të rëndësishëm që duhet të bëni
Read More

Si te lidh e-mail tim me hotmail?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Në këtë artikull do të shpjegomë se si mund të lidhini e-mailin-in të krijuar me  domain tuaj me serverin e msn-s (hotmail), pra në vend që të futeni
Read More

Përzgjedhja e titullit të duhur TITLE


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Shumica e autorëve të shkrimeve të artikujve në web pohojnë se kriteri më i rëndësishëm për një klasifikim sa më të mirë të një faqe nga motorët e
Read More

Cfarë është CPC në adsense?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Kur jeni futur në panelin e adsense keni vërejtur se është një opsion që shkruan CPC dhe vëreni që ajo ndryshon nga dita në ditë dhe ndoshta dhe
Read More

Përdorimi i META tags


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
<META> tags është drejtuesi i (tags) i gjuhës  HTML të cilat kanë material informues në lidhje me faqen në të cilat janë vendosur. Ka shumë lloj <META> tags
Read More

Përzgjedhja e fjalë-kyçeve të duhura


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Motorët e Kërkimit mund të quhen edhe “Mjete të Kërkimit Verbal” sepse duke futur në të një sërë fjalësh, na japin përfundimin e faqeve të internetit të cilat
Read More

Si te krijoni nje faqe per nje shumllojshmeri aparatesh


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Gjithnjë e më tepër njerëzit kanë filluar të përdorin celularët, pra është kohë që të fillojmë avash avash  t’i drejtohemi pyetjes së arsyeshme se si të kënaqim vizitorët.
Read More

Google ndryshonë algoritmi -Janar 2013


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Hyrja e vitit të ri ishte i pa kënaqur për disa dhe i kënaqshëm për disa, meqenëse me sa duket dhe Google ka bërë disa ndryshime në algoritmin
Read More

Caktivizoni mundesin copy-paste te faqes tuaj


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Me rritjen e përdoruesve të internetit po shtohen gjithnjë e më shumë edhe faqet e internetit, por me këtë shtimin të shumtë si kërpudhat pas shiut të pakët
Read More