Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Sony Xperia M2 dhe Xperia M2 Aqua përditësohen me Android 5.1.1 Lollipop! Lajme të mira vijnë për të gjithë ata që kanë një smartfon Xperia M2 ose Xperia