Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Për Austrinë, Francën, Gjermaninë dhe Spanjën duket se muaj dhjetor do të jetë një muaj me ngjarje mbresëlënëse për sa i përket teknologjisë. Dhe për të qenë mëtë