Etiketë: Youtube

Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Nisin hetimet për Facebook; toleron racizmin dhe urrejtjen! Rrjeti social Facebook ndodhet nën presion, për shkak të fajësimeve për nxitje të urrejtjes. Ndërkohë ka nisur edhe një proces
Read More

Shkarkoni falas video nga Youtube me


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Ju ka pëlqyer një video humoristike ose një këngë në faqen më të populluar të internetit, në youtube, dhe doni ta shkarkoni për ta pasur ne kompjuterin tuaj?
Read More

Youtube vjen me një cilësi të re të videove


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Pothuajse të gjithëve na ka ndodhur se kur jemi duke parë një video në Youtube ajo «ngecë» për një moment deri sa të ngarkohet. Dhe sigurisht që faji
Read More

Youtube ndryshon politiken e saj per sa i perket Views


Warning: Illegal string offset 'filter' in /home/siteluka2015/public_html/tech-al.info/wp-includes/taxonomy.php on line 1372
Youtube ndryshon politikën e saj për sa i përket Views, duke përdorur një filtër për të gjitha videot e anëtareve për të kontrolluar nëse janë vërtet njerëzit ata
Read More