Shkencëtarët e Institutit Fraunhofer do të prezantojnë në CeBIT 2013, 5-9 Mars,aplikacionin ShareKey për smartphone me të cilin përdoruesi mund të kyç dhe të ç’kyç: dyert e makinës,