Cfare eshte Link Building?

Zemanta Related Posts ThumbnailLink Building ose LinkBuilding është  krijimi dhe shpërndarja e lidhjeve URL të një siti në internet. Është një hapë i rëndësishëm për sa i përket SEO, pasi motorët e kërkimit mbështeten në lidhjet e jashtme që drejtojnë në një faqe.   Në të vërtetë, është kaq shumë e rëndësishme sa nëse nuk ka lidhje që referojnë ose të drejtojnë në faqen tonë ndoshta motorët e kerkimit si Google, Yahoo, Bing etj të mos e zbulojnë as një herë faqen tonë!

Cfare eshte  Link Building?

 

Sigurisht kjo nuk do të thotë se duhet të shkoni në çdo webfaqe dhe të kërkoni shkëmbim linkesh. Pra, nëse ky lloj shkëmbimi bëhet në mënyrë normale, atëherë siti ynë ka shumë të ngjarë që rritet mbi konkurrentët tanë dhe kështu të kemi një vend të kënaqshëm në rezultatet e kërkimit, pra është për tu theksuar se duhet të shkëmbejmë link me faqet që kanë të njëjtën përmbajte me atë të faqes sonë.

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *