Cfare jane cookie?

Cfare jane cookie?Cookie ose të njohura në shqip si biskota janë disa të dhëna që krijohen nga faqet e internetit që keni vizituar dhe ruajnë informacione,për sa i përket navigimit tuaj në atë faqe ose të dhënat e profilit tuaj.

Cfare jane cookie?

 

Ekzistojnë dy lloj cookie:

Cookie të ndërtimit fillestarë ku fillojnë nga zona e përcaktuar e faqes dhe shfaqen në linjën e adresës. Cookie të palës së tretë të cilat vinë nga zona e burime të ndryshme, të cilat përmbajnë informacione, si reklama dhe imazhe, të lidhura me faqen.


Është e rëndësishme që të rregulloni pranimin e cookie, sepse mund që të lejojnë faqet të cilat vizitoni të ndjekin shfletuesin tuaj gjatë vizitës suaj tek ata.

 

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *