Google Gem ora e zgjuar nga Google?!

Google Gem ora e zgjuar nga GoogleGoogle Gem ora e zgjuar nga Google?! Në internet po qarkullojnë zëra për një produkt të ri të quajtur ‘Geam’ dhe nuk është gjë tjetër veç një iWatch që kompania Google ka ndërmend ta hedh në treg më datë 31 Tetor. Lajmi është bërë publik nga Arte Russakovskii (e vetë shpallur Android Police) në llogarinë e tij në Google+, duke pohuar së më 31 Tetor pritet që ta prezantojë edhe Google. Sipas burimit në fjalë disa pritet të kenë OS Android 4.4 KitKat, Nexus 5 dhe Nexus 10. Google pritet të prezantojë Google Gem , orën e zgjuar, e cila pritet të qarkullojë me Brand Nexus.

Google Gem ora e zgjuar nga Google?!

Duket qartë se teknologjia sa vjen dhe përparon duke u mundur sadopak të lehtësojë njeriun, duke lancuar këtë lloj produkti. Përjashtim nuk bëjnë as iWatch, orët e zgjuara, të cilat po i shikojmë që avash-avash po marrin rrugën drejt majës. Pas Samsung Galaxy Gera dhe të Sony Smartwatch 2 radhën duket se e ka Google Gem. Ja të shikojmë se si do zhvillohen ngjarjet…

Share Button

Add a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *